VAN ÇATAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2012 Eğitim-Öğretim Yılı, Yıl Sonu Karne Dağıtım Töreni Yapıldı.

Atatürk İlköğretim Okulu´nda düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOY, Milli Eğitim Şube Müdürleri Yılmaz BOZDEMİR, Aynur BABUR, okul müdür ve müdür yardımcıları, çok sayıda öğrenci ile veliler katıldı.
2012 Eğitim-Öğretim Yılı, Yıl Sonu Karne Dağıtım Töreni Yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan Talat TOY, "Artık hepimiz çok iyi biliyoruz ki, eğitim, insan hayatının vazgeçilmez bir olgusu ve en önemli süreçlerinden bir tanesidir. Günümüz dünyasının en uygar toplumları, eğitime en çok önem veren, kuşakları en iyi şekilde eğiten ve eğitimdeki sorunlarına çözümler üreten toplumlardır. "8 aylık dönemde öğrenci ve öğretmenlerimizin yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini kutluyorum. Takdir ve teşekkür alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Karnesi zayıf olan öğrencilerimizde üzülmesin, aileleri de onları üzmesinler. İnanıyorum ki, yaz döneminde çalışarak ileriki eğitim yılında daha başarılı olurlar. Atatürk´ün bizlere hedef gösterdiği çağdaş ülkeler seviyesine çıkmanın tek yolu var o da eğitimdir" diye konuştu.

Protokol üyeleri sınıflara çıkarak öğrencilere karnelerini verdiler. Program öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu. 

karnekarnekarnekarnekarnekarnekarnekarnekarnekarnekarnekarne

Adnan Menderes Mah. Fevzi Çakmak Cad. No 45 Çatak Van - 0432 512 26 36

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.